Web
Analytics

Kasvatuksesta

Meille on ensisijaisen tärkeää löytää koti pennulle, jossa se on rakastettu perheenjäsen, sen tarve liikuntaan ja aktiviteetteihin tyydytetään ja sen hyvinvoinnista ja turkista huolehditaan. Emme aseta näyttely- tai kilpailupakkoa. Edellytämme, että uusi omistaja sitoutuu teettämään Pevisan mukaiset terveystarkastukset, mikä tarkoittaa lonkka- ja kyynärpääkuvausta sekä silmätutkimusta, kun koira on noin kaksivuotias. 

Little Frost´s pennut luovutetaan uusiin koteihin, kun ne ovat vähintään 7 viikkoa vanhoja, rekisteröityinä, sirutettuina, useaan kertaan madotettuina sekä eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. Uusi omistaja saa mukaansa ohjeet pennun hoidosta. Pennut kasvavat meillä sisätiloissa, perheen arjessa mukana ja ne totutetaan normaaleihin hoitotoimenpiteisiin ennen luovutusta.

Pentuja saa tulla katsomaan, kun ne ovat yli neljän viikon ikäisiä. Annamme kasvattiemme omistajille elinikäisen tuen ja yhteyttä voi ottaa aina, kun kysyttävää tulee.

Jos olet kiinnostunut Little Frost´s pennusta, toivomme, että kerrot itsestäsi rehellisesti, aikaisemmista koirakokemuksistasi ja odotuksistasi barbetin suhteen. Emme voi ottaa vastaan väritoivomuksia pennusta!

Barbetista paras kaveri :)

Varaudu vesipetoon...


Suunnitteilla: Little Frost´s C-litter 2019

Olemme äärimmäisen iloisia, että meidän astutusmatka Saksassa sujui hyvin. Aava on todettu ultrassa kantavaksi. Pentueen odotamme syntyvän marraskuun alussa.

Fiete

Seuraava pentue suunnitteilla Aavalle syksyllä 2019

Meillä on ilo ilmoittaa pentusuunnitelmista syksyllä 2019! Aavalle on valittu sulhaseksi Sveitsissä syntynyt ja Saksassa asuva "Fiete" Evergreen Von Springbell. Fiete on valittu sulhaseksi erityisesti hänen luonteensa ja käyttöominaisuuksien vuoksi. Molemmat ovat metsästyskäytössä, uivat mielellään sekä ovat ystävällisiä ja avoimia barbetteja. Odotamme tulevista pennuista aktiivisia räpylätassuja sekä metsästykseen että koiraharrastuksiin. Yksi pennuista tullaan myös sijoittamaan. Yhdistelmän sukusiitos on 0 % neljässä polvessa.

Dam: FI MVA JV-17 HeJW-17 Little Frost´s Arrogant Ice Queen "Aava"


Aava on Suomen muotovalio, sekä Helsingin ja Suomen juniorivoittaja vuodelta 2017. Aava on ystävällinen ja avoin koira ja toimii metsästyskäytössä. Aava on MyDogDNA-testattu, ei sairaus- tai kantajalöydöksiä. Lonkat C/C, polvet 0/0, kyynärpäät 0/0, selkä 0 ja silmät ok. Aava on väriltään musta.

Dam: FI MVA Tyynelän Jente´s Ma Chasseresse (FI)

Sire: FI MVA JV-11 V-11 Laulava Led Zeppelin (FI)


Sire: Evergreen Von Springbell "Fiete" (CH/DE), synt. 2.7.2015


Fiete asustaa Saksassa, jossa hän toimii terapiakoirana ja on metsästyskäytössä. Fiete on väriltään musta ja valkoinen. Fiete on luonteeltaan "Klovni" ja hän pitää hauskanpidosta sekä rakastaa olla kaikessa perheen touhuissa mukana :) Fietellä on hyväksytty metsästyskoetulos Saksassa. Lonkat A/A, silmät ok. 

Sire: CH NL Nuphar´s Everything ZEN (NL/NL)

Dam: Ela Samba de la Serve de la Chapelle d´Alexandre (FR/CH)


Aikaisemmat pentueet:

Little Frost´s B-pentue (haulikko-pentue) 3.3.2019


Pennut syntyivät sunnuntaina 3.3.2019 yhdistelmästä:

Emo: Fi Mva Tyynelän Jente´s Ma Chasseresse "Halla"       Isä: Nuutuksen Elton "Elton"

                                            

Hallan ja Eltonin terveystulokset on nähtävillä koiranet -järjestelmässä. Yhdistelmä on Barbet Finland Ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Molemmilla on myös MyDogDna profiili. Pentueen sukusiitos on 0% neljässä ja 1,86 % viidessä polvessa. Molemmat ovat metsästys- ja harrastuskäytössä sekä suorittaneet spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti. Halla on myös saanut tuloksen spanieleiden vesilintukokeesta ja on suorittanut luonnetestin. Halla on Suomen muotovalio.

Elton on väritykseltään ruskea valkoisin merkein. Eltonin emo C.I.B EE & FI Mva Isabelle Du Soleil Du Ventoux "Isabelle" on Nuutuksen kennelin tuontikoira Ranskasta ja isä walesilainen Netis Hazzah "Claude", joka on myös Ranskan muotovalio. Elton on nuoresta iästään huolimatta osoittanut taipumusta metsästyskäyttöön ja on erittäin innokas uimari, sekä noutaa mielellään. Elton tykkää kovasti rapsutuksista ja tykkää myös köllötellä sylissä. Näyttelykehässä Elton on piipahtanut ja saanut arvosteluksi EH:n. Eltonilla on laineikas turkki.

Little Frost´s B-pentue sai nimensä B:llä alkavien haulikkomerkkien mukaan :) Kaikki pennut asuvat uusissa kodeissaan ja viettävät jännittävää elämää perheidensä kanssa :)

LF Bettinsoli Bella "Bella", Rovaniemi
LF Breda Brownie "Sylvi", Sirkka
LF Beretta Beatriz "Telma", Vantaa
LF Benelli Bellance "Bene", Kuopio
LF Browning Bob "Elmo", Ohkola
LF Baikal Boris "Koda", Niittylahti
LF Bandayevsky Bokdashha "Teppo", Tampere

Kuvat ja pentuesittely tulossa!


Little Frost´s A-pentue synt. 8.12.2016 "Pikkupakkaset"

Pennut syntyivät 8.12.2016, 4 narttua ja 4 urosta. Halla oli huolehtivainen mamma. Uusiin koteihin pikkupakkaset muuttivat 8 viikkoisina. On ollut ihanaa saada valokuvia pennuista ja niiden touhotuksista sekä kuulla miten menee. Pennut ovat olleet ahkerina, osa on metsästyskoulutuksessa ja päässyt jo noutamaan sorsia. Lisäksi minulle on kerrottu, että kaksi pennuista seisoo riistalle, barbeteilla tunnetusti on vielä seisontataipumusta jäljellä. Maisa ja Hessu innostuivat menemään spanieleiden taipumuskokeeseen, kun ikää täyttyi 9 kk ja molemmat läpäisivät kokeen. Pentueen sukusiitos on 0 % neljässä polvessa. Yhdistelmä on Barbet Finland ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä.

Sire:

FI MVA V-11 JV-11 Laulava Led Zeppelin
"Ledi"

Ledi on aivan ihastuttava herrasmies! Ledi suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja iloisesti. Ledi on ollut monessa harrastuksessa mukana, mm rally tokossa ja jäljestyksessä. Ledi on myös menestynyt erinomaisesti näyttelyissä.


Pentueen esittely: Ladies first :) Kuvissa pennuilla ikää 7 - 9 kk

Dam:

Tyynelän Jente´s Ma Chasseresse "Halla"

Halla-mamman esittely löytyy koiramme sivulta.

8 kk

Little Frost´s Almighty Chilly Lady 

"Stella"

Stella asustaa Sirkassa

9 kk
Little Fost´s Aurora
Borealis "Maisa"
SPA1

Maisa asustaa Sirkassa

9 kk
Little Frost´s Awkward Alice "Lissu"
Lissu asustaa Lapualla

8 kk 
Little Frost´s Arrogant Ice Queen "Aava"

SPA1

Aava on sijoituksessa ja asustaa Sirkassa

8 kk
Little Frost´s Arctic Black Shot "Halti"

Halti asustaa Saarenkylässä Rovaniemellä

7 kk
Little Frost´s Absolute Zero "Rocky"

Rocky asustaa Keminmaassa

8 kk
Little Frost´s Amaretto Iced-Cold "Ruska"

Ruska asustaa Keminmaassa

9 kk
Little Frost´s Alfred Freezing "Hessu"

SPA1

Hessu asustaa Rovaniemellä.