Web
Analytics

Kasvatuksesta

Meille on ensisijaisen tärkeää löytää koti pennulle, jossa se on rakastettu perheenjäsen, sen tarve liikuntaan ja aktiviteetteihin tyydytetään ja sen hyvinvoinnista ja turkista huolehditaan. Emme aseta harrastus tai kilpailupakkoa. Edellytämme, että uusi omistaja sitoutuu teettämään Pevisan mukaiset terveystarkastukset, mikä tarkoittaa lonkka- ja kyynärpääkuvausta sekä silmätutkimusta, kun koira on noin kaksivuotias. 

Little Frost´s pennut luovutetaan uusiin koteihin, kun ne ovat vähintään 7 viikkoa vanhoja, rekisteröityinä, sirutettuina, useaan kertaan madotettuina sekä eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. Uusi omistaja saa mukaansa ohjeet pennun hoidosta. Pennut kasvavat meillä sisätiloissa, perheen arjessa mukana ja ne totutetaan normaaleihin hoitotoimenpiteisiin ennen luovutusta.

Pentuja saa tulla katsomaan, kun ne ovat yli neljän viikon ikäisiä. Annamme kasvattiemme omistajille elinikäisen tuen ja yhteyttä voi ottaa aina, kun kysyttävää tulee.

Jos olet kiinnostunut Little Frost´s pennusta, toivomme, että kerrot itsestäsi rehellisesti, aikaisemmista koirakokemuksistasi ja odotuksistasi barbetin suhteen. 

Seuraava pentue suunnitteilla Aavalle syksyllä 2019

Lisää tietoa tulossa pian!

Aikaisemmat pentueet:

Little Frost´s B-pentue (haulikko-pentue) 3.3.2019


Pennut syntyivät sunnuntaina 3.3.2019 yhdistelmästä:

Emo: Fi Mva Tyynelän Jente´s Ma Chasseresse "Halla"       Isä: Nuutuksen Elton "Elton"

                                            

Hallan ja Eltonin terveystulokset on nähtävillä koiranet -järjestelmässä. Yhdistelmä on Barbet Finland Ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Molemmilla on myös MyDogDna profiili. Pentueen sukusiitos on 0% neljässä ja 1,86 % viidessä polvessa. Molemmat ovat metsästys- ja harrastuskäytössä sekä suorittaneet spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti. Halla on myös saanut tuloksen spanieleiden vesilintukokeesta ja on suorittanut luonnetestin. Halla on Suomen muotovalio.

Elton on väritykseltään ruskea valkoisin merkein. Eltonin emo C.I.B EE & FI Mva Isabelle Du Soleil Du Ventoux "Isabelle" on Nuutuksen kennelin tuontikoira Ranskasta ja isä walesilainen Netis Hazzah "Claude", joka on myös Ranskan muotovalio. Elton on nuoresta iästään huolimatta osoittanut taipumusta metsästyskäyttöön ja on erittäin innokas uimari, sekä noutaa mielellään. Elton tykkää kovasti rapsutuksista ja tykkää myös köllötellä sylissä. Näyttelykehässä Elton on piipahtanut ja saanut arvosteluksi EH:n. Eltonilla on laineikas turkki.

Odotamme pennuista sosiaalisia ja aktiivisia räpylätassuja sekä lintumetsälle että koiraharrastuksiin :)

Little Frost´s B-pentue "Haulikko-pentue"

Little Frost´s Bettinsoli Bella
"Bella"

Rovaniemi
Little Frost´s Benelli Bellance  "Bene"
Kuopio
Little Frost´s Beretta Beatriz "Telma"
Vantaa
Little Frost´s Breda Brownie "Sylvi"
Sirkka

Little Frost´s Bandayevsky Bogdashha "Teppo"

Tampere

 

Little Frost´s Baikal Boris
"Koda"


Joensuu

Little Frost´s Browning Bob
"Elmo"

Ohkola

Little Frost´s A-pentue synt. 8.12.2016 "Pikkupakkaset"

Pennut syntyivät 8.12.2016, 4 narttua ja 4 urosta. Halla oli huolehtivainen mamma. Uusiin koteihin pikkupakkaset muuttivat 8 viikkoisina. On ollut ihanaa saada valokuvia pennuista ja niiden touhotuksista sekä kuulla miten menee. Pennut ovat olleet ahkerina, osa on metsästyskoulutuksessa ja päässyt jo noutamaan sorsia. Lisäksi minulle on kerrottu, että kaksi pennuista seisoo riistalle, barbeteilla tunnetusti on vielä seisontataipumusta jäljellä. Maisa ja Hessu innostuivat menemään spanieleiden taipumuskokeeseen, kun ikää täyttyi 9 kk ja molemmat läpäisivät kokeen. Pentueen sukusiitos on 0 % neljässä polvessa.

Sire:

FI MVA V-11 JV-11 Laulava Led Zeppelin
"Ledi"

Ledi on aivan ihastuttava herrasmies! Ledi suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja iloisesti. Ledi on ollut monessa harrastuksessa mukana, mm rally tokossa ja jäljestyksessä. Ledi on myös menestynyt erinomaisesti näyttelyissä.


Pentueen esittely: Ladies first :) Kuvissa pennuilla ikää 7 - 9 kk

Dam:

Tyynelän Jente´s Ma Chasseresse "Halla"

Halla-mamman esittely löytyy koiramme sivulta.

8 kk

Little Frost´s Almighty Chilly Lady 

"Stella"

Stella asustaa Sirkassa

9 kk
Little Fost´s Aurora
Borealis "Maisa"
SPA1

Maisa asustaa Sirkassa

9 kk
Little Frost´s Awkward Alice "Lissu"
Lissu asustaa Lapualla

8 kk 
Little Frost´s Arrogant Ice Queen "Aava"

SPA1

Aava on sijoituksessa ja asustaa Sirkassa

8 kk
Little Frost´s Arctic Black Shot "Halti"

Halti asustaa Saarenkylässä Rovaniemellä

7 kk
Little Frost´s Absolute Zero "Rocky"

Rocky asustaa Keminmaassa

8 kk
Little Frost´s Amaretto Iced-Cold "Ruska"

Ruska asustaa Keminmaassa

9 kk
Little Frost´s Alfred Freezing "Hessu"

SPA1

Hessu asustaa Rovaniemellä.